Menu Premium

Gears of War 4 introduceert nieuwe cast

Andor Joosten 08/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Gears of War speelt zich af 25 jaar na afloop van Gears of War 3. Dit betekent dat een groot gedeelte van de cast die de fans gewend zijn, nu niet langer de hoofdrol zullen spelen. Developer The Coalition heeft om deze reden drie nieuwe personages onthuld, inclusief de voice actors die hen het leven zal inblazen.

Als eerste is er JD Fenix, de zoon van de legendarische Marcus Fenix, met de stem van Liam McIntyre. Hij is op jonge leeftijd gevlucht van zijn familie om bij COG te werken. Na een geclassificeerd incident heeft hij er echter voor gekozen om het leger te ontvluchten samen met zijn beste vriend.

Ten tweede is er Kait Diaz, een Outsider die is opgegroeid buiten de muren van de city-states. The Coalition heeft voor haar stemactrice gekozen voor de bekende Laura Bailey. Kait is de dochter van de leiders van een groep Outsiders en heeft hierdoor een wijd bereik aan survival technieken.

Als laatste heeft de studio Delmont “Del” Walker geïntroduceerd. Del is een ex-COG soldaat die al sinds zijn schooljaren bevriend is met JD. Ze verlieten het leger samen na een incident en hebben vervolgens asiel gezocht bij de Outsiders. Eugene Byrd, bekend van Bones en Arrow, zal de stemvertolking doen van deze voormalig soldaat.

Deze drie zullen ergens eind 2016 verschijnen in Gears of War 4, een Xbox One exclusive. Zie jij de game al zitten of wacht je het liever nog even af? Speculeer vooral los in de comments.

Bron: Gameinformer

Gears of War 4 introduceert nieuwe cast

Gears of War 4 introduceert nieuwe cast

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch