Menu Premium

Games With Gold voor januari 2016 aangekondigd

Karen Koch 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna 2016! Een heel nieuw jaar, met nieuwe games en ervaringen. Wat er echter ook in het nieuwe jaar zitten, zijn twaalf nieuwe maanden. Dit betekent voor de mensen met Xbox Live Gold ook twaalf keer een nieuwe set Games With Gold en wat je in januari 2016 kan verwachten, is net aangekondigd!

Ook dit keer zullen er vier titels beschikbaar worden gesteld: twee voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360. De games voor de Xbox 360 zullen echter ook op de Xbox One speelbaar zijn, dankzij de backwards compatability van het nieuwere apparaat. Vier games dus, voor mensen met een Xbox One en een Gold-abonnement.

De games die exclusief voor de Xbox One beschikbaar gesteld zullen worden, zijn Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition en Zheros. Deze laatstgenoemde titel is van 16 januari tot en met 15 februari beschikbaar, dus let goed op de datum! Voor de Xbox 360 wordt van 1 tot en met 15 januari DiRT Showdown in de winkels geplempt. Deze wordt daarna, van 16 januari tot 31 januari dus, opgevolgd door Deus Ex: Human Revolution.

Zitten er voor jou titels bij waardoor de start van 2016 nét iets beter wordt? Laat wat van je horen in de comments!

Bron: Major Nelson

Games With Gold voor januari 2016 aangekondigd

Games With Gold voor januari 2016 aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch