Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat is er gebeurd met Vlucht MH 370?

Gamekings Redactie 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Boeing van vlucht MH 370 is nog steeds vermist, maar de mannen van Gamekings hebben misschien wel een paar theorieën over waar deze 777 van Malasyia Airlines gebleven is. Zie wat er volgens de mannen van Gamekings mee is gebeurd in deze ‘Gamekings Extra: Wat is er gebeurd met Vlucht MH 370?’.

Op de redactie wordt er zo af en toe eens naar de wereld om ons heen gekeken en zoiets als een verdwenen vliegtuig leidt dan tot vele speculaties. Is de kist neergehaald door een meteoriet? Of was een rondvliegende UFO misschien wel de boosdoener? Mogelijk is het vliegtuig door een zwart gat gevlogen gecreëerd door CERN in Zwitserland. Er gaan zelfs geruchten dat de Boeing gesignaleerd is op de maan!

Er zijn natuurlijk ook voldoende theorieën die de oorzaak hier op aarde houden. Misschien zijn het terroristen die snode plannen hebben met het gekaapte toestel. Of gaat het hier om een groep wanhopige asielzoekers, die hun kans hebben gegrepen om zo een beter leven te beginnen? Als de verklaring simpeler is, zoals bijvoorbeeld een crash door technisch falen, waar zijn dan alle brokstukken gebleven? Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden voor speculatie en dat is precies waar deze Gamekings Extra over gaat!

Wat er uiteindelijk ook gebeurd mag zijn met het toestel, de redactie laat hun beste theorieën erop los en dat kan jij nu zien in deze Gamekings Extra. Wat denk jij dat er is gebeurt? Heb jij nog een theorie die misschien veel beter is dan wat wij zelf bedacht hebben? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Gamekings Extra: Wat is er gebeurd met Vlucht MH 370?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch