Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Fire Emblem: Sacred Stones

Gamekings Redactie 08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en net zoals vorige week heeft Thijs iemand meegenomen naar de studio om het even te gaan hebben over een game van een flinke tijd geleden. Deze keer is Steven aan de beurt en hij gaat het met Thijs even hebben over Fire Emblem: Sacred Stones. Het is een titel die destijds uitkwam op de Gameboy Advance. Nu is de game ook te spelen op de Nintendo 3DS, maar alleen als je als één van de eersten het ding aanschafte toen deze uitkwam. Toen kwam Nintendo namelijk aanzetten met het Ambassador Program, om fans die er van het eerste uur bij waren te belonen met een aantal kosteloze titels. Hiermee kwamen ze klanten tegemoet die de Nintendo 3DS hadden gekocht voor de volle pont, voordat deze een prijsverlaging kreeg. Al met al is het, zoals je waarschijnlijk al verwachtte, een toffe aflevering geworden. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Fire Emblem: Sacred Stones’!

Fire Emblem is een serie van Nintendo en heeft altijd een beetje in de schaduw gestaan van games als Mario en The Legend of Zelda. Dit komt waarschijnlijk door de ‘learning curve’ die in deze game zit. Het is namelijk erg pittig en er zit iets in dat ‘perma death’ heet. Dit houdt in dat als je personage dood gaat, hij niet meer tot leven komt. Automatisch zorgt dit ervoor dat je een stuk voorzichtiger speelt.

Thijs is net als Steven liefhebber van deze serie, vandaar dat ze er allebei genoeg over te vertellen hebben. Ben jij benieuwd of deze game de tand des tijds heeft doorstaan? Of vraag je je af wat het überhaupt voor game is? Check het allemaal in deze nieuwe aflevering van Verloren Pareltjes!
Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Fire Emblem: Sacred Stones

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch