Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco discussieert over banken en aliens

Gamekings Redactie 16/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Vasco vanmorgen kwam binnenlopen op de redactie had hij wat te vertellen ter aanvulling op de Brievenmaandag van gisteren. Een van onze stagiairs, Ruben, had hier echter zijn eigen mening over. Daarnaast heeft Dennis wat aan Vasco te vertellen over het gesprek van de aliens uit Brievenmaandag. Kortom Vasco discussieert over banken en aliens met Dennis en stagiair Ruben.

In Brievenmaandag kreeg Boris een pakketje met als afzender Anonymous. Dit pakketje zat vol met informatie over het feit dat banken geld stelen van consumenten en dat banken zelf geld kunnen maken. Dennis was het hier echter mee oneens en er ontstond een discussie. Vasco vertelt vandaag dat Boris geen gelijk had, terwijl stagiair Ruben het wel met Boris eens is. Ook hier ontstond een discussie over het creëren van geld door banken. Boris en Ruben vinden beide dat banken geld maken door het verstrekken van leningen. Vasco en Dennis vinden echter dat banken geen geld maken, maar slechts geld beschikbaar stellen wanneer zij leningen verstrekken.

Boris haalde in Brievenmaandag ook een video aan, waarin de oud minister van defensie in Canada haarfijn uitlegde dat aliens bestaan. Gisteren is hier al veel over gezegd, vandaag heeft Dennis echter zijn research gedaan en hij is erg benieuwd naar Vasco zijn mening. Dennis vertelt eerst alles over zijn vondsten aan Vasco en legt het volledige verhaal uit. Daarna laat Vasco horen hoe hij erover denkt. Aan de hand van de boeken van- en gesprekken met Charles Hall concludeert de oud minister dat aliens bestaan. Charles Hall heeft verschillende boeken geschreven over de aliens die leven in Area 51.

Gamekings Extra: Vasco discussieert over banken en aliens

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch