Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vanavond begint het vijftiende Gamekings seizoen

Gamekings Redactie 07/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover! Vanavond om 22:25 gaat het vijftiende Gamekings-seizoen van start. Naast Goeden Tijden Slechte Tijden en Lingo is Gamekings één van de weinige Nederlandse televisieprogramma’s die al vijftien seizoenen mee draait. In deze ‘Gamekings Extra: Vanavond begint het vijftiende Gamekings seizoen’ geven Dennis, Boris, Steven, Melle, Pascal en Skate je een kleine sneak peek over wat je kan verwachten van het nieuwe seizoen Gamekings.

Zoals jullie misschien al wisten, zijn Pascal, Dennis, Jelle en Skate naar Duitsland afgereisd om daar een heel weekend door te brengen voor de tweede Gamekings-aflevering van dit sieozen. Belangrijker nu is echter de eerste aflevering, die vanavond wordt uitgezonden. In de eerste aflevering van dit vijftiende Gamekings seizoen proberen we alle presentatoren bij elkaar te krijgen voor het eerste officiële item vanuit de studio. Hoe ‘hels’ dat karwei is afgelopen, check je vanavond in de eerste aflevering van Gamekings seizoen 15 op MTV. Voor al het enthousiasme van onder meer Jelle, Boris en Pascal over het gloednieuwe Gamekings seizoen check je ‘Gamekings Extra: Vanavond begint het vijftiende Gamekings seizoen’.

Naast het geouwehoer over de roadtrip naar Duitsland, wordt er keihard gewerkt aan de andere afleveringen van het vijftiende seizoen. Jelle en David komen namelijk niet meer aan slapen toe en zijn de beelden als een malle aan het monteren om ze vervolgens op tijd naar MTV te kunnen sturen, zodat jullie tien weken lang elke week een gloednieuwe aflevering van Gamekings kunnen kijken.Daarnaast wordt er nog een mysterie de wereld uit geholpen. Misschien is het de oplettende Gamekings-kijker opgevallen dat Melle zelden mee op trip gaat. Dit is niet geheel toevallig en de reden hiervoor is niet dat hij niet tegen lange ritjes in de auto kan of last heeft van vliegangst. Nee, het is iets totaal anders. Kom er achter en kijk ‘Gamekings Extra: Vanavond begint het vijftiende Gamekings seizoen’. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Gamekings wordt vanavond om 22:25 uitgezonden op MTV!

Gamekings Extra: Vanavond begint het vijftiende Gamekings seizoen

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch