Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Top 3 favoriete iPad-games van Thijs

Gamekings Redactie 14/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Thijs is een groot Nintendo-liefhebber dat weten we in de tussentijd wel. Toch is dat niet alles wat hem bezighoudt. Hij is namelijk ook een groot liefhebber van handheld-gaming in het algemeen. Of dat nou op een Nintendo 3DS, een PlayStation Vita of een iPad is, dat interesseert hem geen ene moer. Letterlijk, deze gast komt elke dag naar kantoor met alle drie de apparaten bij zich. Vandaag koos hij er voor om eens even zijn favoriete iPad-games te laten zien, zijn persoonlijke top 3 zeg maar. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Top 3 favoriete iPad-games van Thijs’.

Er zijn nog steeds ‘echte’ gamers die vinden dat geen goede games zijn op de iPad. Er wordt vaak gedacht dat het vol staat met Angry Birds-achtige games of bizarre dingen, zoals Techno Kitten Adventure. Niks is minder waar, er staan namelijk vandaag de dag ook complete games op zoals Final Fantasy, Grand Theft Auto 3 en GTA: Vice City. Ook wordt er vaak gedacht dat de besturing van een iPad niet al te best is en dat het een slappe poging is om uit bovengenoemde games nog meer geld te halen. Dat is volgens Thijs allemaal niet waar.

Games op de iPad zijn er namelijk wel degelijk in een goede vorm en zeker goed speelbaar. Thijs is in ieder geval behoorlijk in zijn nopjes met een aantal iPad-games. Toch leuk dat het dan een keertje niet iets van Nintendo is. Benieuwd waarmee deze Nintendo- en handheld-liefhebber op de proppen komt? Check dan even zijn persoonlijke top 3.
Gamekings Extra: Top 3 favoriete iPad-games van Thijs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch