Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Tijd voor nieuwe ‘ik kijk #Gamekings’-winnaars

Gamekings Redactie 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag in Gamekings Extra: Jelle verontschuldigt zich voor het slecht communiceren van de tijd waarop de aflevering begon. Wij hebben namelijk eerder laten weten dat het om 22:25 uur begint, maar helaas begon het tien minuten later om 22:35 uur. Waarschijnlijk heb je in die tijd even wat chips gepakt of ben je nog snel even naar de wc geweest, maar hierbij toch nog even een kleine verontschuldiging.

Verder gaan de mannen gewoon door met het weggeven van “ik kijk #Gamekings” shirts. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Tweet tijdens de aflevering van Gamekings op MTV ‘ik kijk #Gamekings’, doe er een vette foto bij en ook jij maakt kans op dit vette shirt! De mannen zullen dan zo snel mogelijk een winnaar bekend maken.

Deze week hebben al een aantal trouwe volgens meegedaan, waarvan er vandaag iemand beloond wordt. Dus kijk volgende week vrijdag gewoon om 22:35 naar de volgende Gamekings aflevering op MTV en Tweet mee met de hashtag ‘ik kijk #Gamekings’! Overigens wordt de aflevering van gisteravond deze week nog herhaald op MTV.
Gamekings Extra: Tijd voor nieuwe 'ik kijk #Gamekings'-winnaars

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch