Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Terug uit LA met een mega jetlag

Gamekings Redactie 17/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest epische E3 van de afgelopen jaren is afgelopen. Dat betekent dat de jongens naar huis mochten. Na een heftige terugreis met veel turbulentie en een dronken Rus die absoluut niet in zijn stoel wilde zitten, terwijl er verschillende stewardessen naar hem roepen dit echt te moeten doen, zijn ze terug uit LA met een mega jetlag onder de leden. Speciaal voor jou komen ze toch eventjes een Brievenmaandag opnemen. Daarnaast hebben ze natuurlijk een een shitload aan materiaal meegenomen zodat wij hier op de redactie de hele week items vanuit LA kunnen monteren voor Gamekings.tv.

Elk jaar komen de jongens terug vanuit LA naar de redactie om de spullen terug te brengen, een Brievenmaandag op te nemen en hun jetlag uit te zitten. Daarnaast laten ze dan ook eventjes zien wat ze allemaal met zich mee brengen. Dennis koopt elk jaar een aantal paar schoenen omdat ze daar goedkoper zijn, Martin heeft wat knuffeltjes en gekke beestjes verzameld en Jelle heeft leuke spulletjes voor zijn meisje meegebracht om het goed te maken dat hij zo lang weg is geweest.

Nog slaapdronken en veel te moe kruipen ze straks achter de tafel om met frisse moed en zware ogen jouw vragen te beantwoorden om daarna snel naar huis op de bank te kruipen. De hele week kun je nog items vanuit LA bekijken op Gamekings.tv, dus houd die vooral in de gaten. Er zullen meerdere video’s per dag online verschijnen.

Terug uit LA met een mega jetlag

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch