Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Techkings Outtakes

Gamekings Redactie 28/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de items die jij kijkt op Gamekings.tv altijd lekker vloeiend lopen, is allemaal te danken aan de editors. Soms maken de presentatoren het de editors helaas een stuk lastiger. Zo was dat ook afgelopen week het geval bij Techkings, waarin Melle en Vasco in een lekker melige bui waren. Het was een hels karwei deze Techkings tot een goed einde te laten komen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, zoals je deze woensdag hebt gezien. Toch wilden we jou niet deze grappige outtakes onthouden. Check ze in deze Gamekings Extra: Techkings Outtakes!

Melle en Vasco zijn altijd al samen een komisch duo als je ze samen in de studio zet, maar wat ze afgelopen woensdag hadden gegeten, daar zouden we allemaal wel van willen genieten. Als twee kleine meisjes zaten de heren te giechelen achter de desk in de studio. Ondanks dat de opnames daardoor twee keer zo lang duurden, lagen ook wij dubbel van het lachen. Daarom krijg je vandaag geen Gamekings Extra over het laatste nieuws, wat ons bezig houdt, nieuwe pakketjes, prijsvragen, een uitstapje of het plagen van een stagiair. Vandaag geven we je een hilarisch kijkje achter de schermen in de studio met deze Techkings outtakes.

In de laatste Techkings heb je alles gehoord over de nieuwe techdemo van de Unreal Engine 4 die Epic toonde op de GDC, nieuwe ontwikkelingen omtrent netneutraliteit en Sony’s aankondiging van Project Morpheus. Wat je niet weet, is dat je uiteindelijk de onzekerheid van Vasco, goedkope slettenbakken, ne-ne-ne-netneutraliteit en het tieten schudden van Vasco hebt moeten missen. Vooral dat laatste willen we je natuurlijk niet gaan onthouden. Sorry Vasco! Wil je daarom weten wat er allemaal uit de uiteindelijke versie van Teckings over Unreal Engine 4 en Project Morpheus is gehaald? Dan moet je zeker even deze ‘Gamekings Extra: Techkings Outtakes’ checken.
Gamekings Extra: Techkings Outtakes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch