Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven heeft Deus Ex: The Fall gespeeld

Gamekings Redactie 09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft vandaag zijn iPad meegenomen naar de redactie. Dit is niet zonder reden, want Steven heeft Deus Ex: The Fall gespeeld. Hij heeft namelijk van Dennis een code toegestuurd gekregen. Deze code bevatte de game Deus Ex: The Fall voor iOS. Deus Ex: Human Revolution was een erg toffe game op de PC en consoles. Nu is het de vraag of Deus Ex: The Fall dat ook is. Steven zal jou dat allemaal gaan vertellen in deze video.

Deus Ex: The Fall is een cyberpunk role-playing-stealth game. Het is de allereerste versie van de Deus Ex-serie die op het mobiele platform wordt uitgegeven. Het verhaal speelt zich af in 2027. Je speelt als Ben Saxon een ‘augmented mercenary’ die vroeger een Britse SAS was. Het verhaal is een vervolg op het boek Deus Ex: Icarus Effect.

De mobiele game bevat veel aspecten die ook in de de console game Deus Ex: Human Revolution zitten. Zoals het volgen van hoofd- en zijmissies, praten met mensen, wapen-upgrades en praxis punten die gespendeerd kunnen worden. Veel shooters op mobiele platformen zijn vaak lastig te spelen, omdat het tempo hoog ligt in dit soort games en het bestuurd moet worden met een touchscreen. Deus Ex: The Fall is echter meer stealth georiënteerd en heeft daardoor ook een trager tempo, waardoor de game goed valt te spelen op een touchscreen. De game is tevens rijkelijk gevuld met details en bevat dezelfde licht effecten als Deus Ex: Human Revolution.

Ben je benieuwd naar de mening van Steven over de game Deus Ex: The Fall? Check dan de video!

Steven geeft zijn mening over Deus Ex: The Fall

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch