Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven blikt vooruit op de Apple keynote

Gamekings Redactie 02/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond om 19:00 Nederlandse tijd is het zover: een kersverse keynote van Apple. Apple CEO Tim Cook trekt de trukendoos hoogstwaarschijnlijk open om alle Apple fans te verblijden met nieuwe verbluffende gadgets, hard- en software. De verwachtingen zijn wederom vrij hooggespannen. Onze eigen Steven heeft natuurlijk ook een duidelijke mening als het gaat om nieuws uit techland. Daarom is hij de geschikte man voor deze ‘Gamekings Extra: Steven blikt vooruit op de Apple keynote.

Wanneer de hele wereld toekijkt en Twitter explodeert, weet je dat er een persconferentie van Apple bezig is. Iedereen wacht altijd vol smart op de aankondigingen die Apple in zijn persconferenties geeft. De gehele techwereld houdt alles wat er getoond wordt op zo’n Apple persconferentie nauwkeurig in de gaten. Natuurlijk hebben we bij Gamekings onze eigen Techkings-rubriek. Daarom zal er morgen uitgebreid bij de Apple WWDC 2014 keynote van vanavond stil worden gestaan en al het nieuwe Apple nieuws zorgvuldig met je worden doorgenomen. Toch willen we alvast een kleine voorspelling doen voor de persconferentie van vanavond en hebben daarom Steven voor de camera gezet om het met hem eens even over de keynote van Apple te hebben die vanavond 19:00 Nederlandse tijd plaatsvindt.

Zoals het er naar uitziet gaat Apple het moment aangrijpen om hun nieuwe producten te laten zien. De grootste vraag die iedereen bezig houdt, is of Tim Cook iets van de iPhone 6 gaat laten zien. De laatste tijd zijn er niet alleen steeds meer geruchten, maar verschijnen er her en der tekeningen en renders op het internet die het mogelijke uiterlijk van Apple’s nieuwe smartphone-vlaggenschip prijsgaven. Of deze beelden op waarheid berusten en of we überhaupt een nieuwe iPhone gaan zien, hoor je van Steven in deze ‘Gamekings Extra: Steven blikt vooruit op de Apple keynote’.
Gamekings Extra: Steven blikt vooruit op de Apple keynote

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch