Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Sam en Dominique over de Gamescom 2013

David van Arragon 22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna alle gasten van Gamekings zijn nu onwijs aan het genieten van al het moois wat er voorbij komt op de Gamescom in Keulen, maar op de redactie zijn de thuisblijvers gewoon keihard aan het werk om jou volledig up-to-date te houden. In deze Gamekings Extra praten Sam en Dominique over de Gamescom 2013. Ze hebben het met name over hun beleving op kantoor tijdens de persconferenties, maar geven ook hun mening over enkele grote titels die de revue hebben gepasseerd.

De livestream bekijken is natuurlijk niet zo groots als daadwerkelijk aanwezig zijn bij de presentaties, maar wat er getoond werd, zorgde zelfs van een afstandje voor een lichte tinteling in hun lichaam. Grote titels als Titanfall, inFamous: Second Son en Dead Rising 3 zorgen ervoor dat Sam en Dominique onwijze zin hebben in wat er de komende maanden uit gaat komen.

EA kwam tijdens hun persconferentie met grote solide titels aanzetten, maar had geen verbazingwekkende aankondigingen en Microsoft had een achter-de-schermen persevenement. Sony daarentegen kwam met heel veel toffe indiegames. Dominique is er onwijs enthousiast over, maar Sam is terughoudend met de angst dat het een tijdelijke hype is die indiegame-ontwikkelaars de kop kan kosten als de bubbel barst.

Ook lucht Sam zijn hart, omdat het camerawerk tijdens de Sony persconferentie letterlijk en figuurlijk het bloed onder zijn nagels deed wegtrekken. De prijsverlaging van de PS Vita maakte gelukkig wel veel goed bij zowel Sam als Dominique.

Kijk de rest van de week, dit weekend en het begin van volgende week constant op Gamekings.tv, want we rammen nog even lekker door met allerlei Gamescom 2013 items.

Gamekings Extra: Sam en Dominique over de Gamescom 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch