Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Rel-extra over AncientReality en #GKBaymax

Gamekings Redactie 09/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een chaotische Gamekings Extra dit keer, nadat we een pakketje openmaken van een van onze stagiairs, die het brein is achter AncientReality. Vooral Jelle weet wel raad met de inhoud. Verder gaat het ook nog even over de #GKBaymax prijsvraag en de livestream van vanmiddag.

Mick, een van onze stagiairs, heeft een pakket meegenomen met een inhoud die niet in de boeken van Sonja Bakker is terug te vinden. Dit zorgt voor de nodige chaos en hilariteit, zeker wanneer we later in het item nóg een pakketje binnenkrijgen op de redactie. Ook hebben David, Jelle en Shelly het nog even over een van de inzendingen voor de #GKBaymax prijsvraag, waar jij uiteraard ook aan kunt meedoen. Deel jouw creatie van artwork of cosplay op Twitter met de hashtag #GKBaymax. Misschien win jij dan wel de Big Hero 6 figurine en toegang tot ons screening evenement, waar Big Hero 6 wordt getoond! Check het allemaal in deze speciale Gamekings Extra!

Vergeet ook niet vanmiddag vanaf 16:00 uur de Gamekings Livestream te checken op Gamekings.tv of op ons officiële Twitch-kanaal, waarin we Half-Life 2 spelen op de Alienware Alpha en Captain Toad: Treasure Tracker voor de Wii U.

Gamekings Extra: Relextra over AncientReality en #GKBaymax

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch