Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Preorder van PlayStation 4 is uitverkocht

Gamekings Redactie 09/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is PlayStation 4 nieuws! Alleen dit keer niet het nieuws dat je graag wilt horen. De preorder van Playstation 4 is uitverkocht bij verschillende retailers. Dit betekent dus voor sommigen onder ons dat er misschien op de releasedag geen PlayStation op de deurmat ligt. Dennis die zelf krap bij kas zat en daardoor nog geen PlayStation 4 heeft gepreorderd, zal hier dus ook de dupe van zijn. Hij geeft jou in dit item meer uitleg over dit minder toffe nieuws.

Als je hem voor augustus hebt gepreorderd, dan kun je nog een PlayStation op de lancering verwachten. Mocht je de PlayStation 4 nog niet besteld hebben, dan moet je helaas nog even wachten tot de tweede levering die rond december plaats zal vinden.

De Xbox One daarentegen is nog niet uitverkocht. Dus als je een Xbox One hebt gepreorderd, kun je hem gewoon nog tijdens de release verwachten. Heb je dit nog niet gedaan, maar zou je dat graag wel willen, dan is het gewoon nog mogelijk. Het feit dat de Xbox nog gewoon te preorderen is, heeft met verschillende dingen te maken. Zo was het bij de Xbox One pas later mogelijk om te preorderen, aangezien die pas enkele maanden na de PlayStation 4 werd aangekondigd. Een andere oorzaak kan natuurlijk ook de enorm slechte marketing campagnes van de Xbox One door Microsoft zijn.

Wil je graag van Dennis weten hoe hij zich nu voelt, nadat hij dit nieuws te horen heeft gekregen? Of wil je juist weten hoe het nu precies zit met de preorders van de PlayStation 4 in ons koude kikkerlandje? Klik dan snel op die playknop!

Preorder van Playstation 4 is uitverkocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch