Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over patat en de livestream

Gamekings Redactie 20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings Extra tijd! In deze Gamekings Extra over patat en de livestream kom je achter de juiste benaming voor gefrituurde aardappels! Is het patat of friet? Hoe noem jij ze?

Tussen de stagiaires is al een aantal dagen een discussie aan de gang over ‘patat’ of ‘friet’. Die discussie is vast en zeker wel vaker gevoerd in ons mooie Nederland, dus is het de hoogste tijd om David en Jelle erbij te betrekken. Patat ligt meer voor de hand dan friet. Er wonen immers meer mensen in de regio’s waar in Nederland ‘patat’ gezegd wordt dan de Nederlandse gebieden waar men ‘friet’ zegt. Wellicht kunnen beide woorden gebruikt worden, David en Jelle beargumenteren hun standpunt. En wat maakt het uiteindelijk ook uit? Zolang de patat (of friet) maar smaakt!

Naast deze verhitte discussie bespreken de mannen ook nog welke games we op deze mistige vrijdagmiddag gaan spelen tijdens de livestream, want ook vanmiddag schakelen we om 16:00 scherp gewoon weer bij je in voor een livestream vanaf ons eigen Twitch-kanaal met een aantal vette games!
20152002_extra_SPLASH1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch