Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Call of Duty: Infinite Warfare en Nintendo NX

Gamekings Redactie 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de game-industrie is gisteren duidelijk geen rekening gehouden met Koningsdag. Waar de geruchtenmolen rondom Call of Duty: Infinite Warfare, en de bijbehorende Modern Warfare remaster, gisteren alleen maar harder is gaan draaien, koos Nintendo ervoor om te bevestigen dat de NX in maart 2017 verschijnt. Karim en Shelly hebben het nieuws, ondanks de festiviteiten, strak in de gaten gehouden en vertellen je er alles over in deze Gamekings Extra.

Een gevoelig punt bij Nintendo-fans is natuurlijk ook The Legend of Zelda. Nintendo heeft, naast de bekendmaking van de releasemaand van de NX, ook laten weten dat The Legend of Zelda tegelijkertijd op de Wii U en NX verschijnt in 2017. Moeten Wii U-bezitters zich nu bestolen voelen? Of is het juist alleen maar beter dat nog meer mensen straks aan de slag kunnen met deze game? Shelly en Karim hebben er een mening over in deze Gamekings Extra.

Naast alle serieuze nieuwtjes, hopt ook Boris nog even door het scherm en laat Shelly merkbaar zien een kater te hebben. Check dus deze Gamekings Extra over Call of Duty: Infinite Warfare en Nintendo NX!

Gamekings Extra over Call of Duty: Infinite Warfare en Nintendo NX

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch