Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Melle over de iPhone 5S en 5C

Gamekings Redactie 11/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén keer in de zoveel tijd komen telefoonfabrikanten met nieuwe modellen om iedereen te voorzien die uitgekeken is op zijn of haar telefoon. Dinsdagavond was het de beurt aan Apple om verse speeltjes te presenteren en die gaan we krijgen in de vorm van de iPhone 5S en 5C. Op de Gamekings-redactie is altijd wel iemand te vinden die ergens een mening over heeft en dit keer is het Melle. Je hoort wat hij ervan vindt in ‘Gamekings Extra: Melle over de iPhone 5S en 5C’.

Onze Melle is al een geregelde tijd uitgebreid gebruiker van een iPhone, nadat hij eerder een tijdje een Windows Phone in bezit had. Die overstap moet natuurlijk met reden gemaakt zijn, waardoor we wel kunnen stellen dat Melle een Apple-enthousiasteling is. Hij is dan ook dé juiste persoon om aan te vragen wat hij vindt van de iPhone 5S en 5C die dinsdagavond zijn aangekondigd door Apple.

We kennen de iPhone-toestellen natuurlijk als high-end telefoons, maar Apple wil ondertussen ook met budget-modellen op de markt komen. Met de iPhone 5C moet het makkelijker zijn om met een minder budget ook een iPhone aan te schaffen, want dit toestel is toch effe honderd euro goedkoper dan zijn grote broer, de iPhone 5S. Of dit het grote verschil gaat maken, moeten we nog maar bezien. Melle heeft er tenminste het een en ander over te zeggen.

Een witte- of zwarte telefoon lijkt niet meer van deze tijd, want ook de  iPhone 5S komt in fancy kleurtjes. Volgens mij is het helemaal hip en happening, want een paar dagen terug kwam Sony nog met het nieuwe PS Vita-model die ook in verschillende kleuren te krijgen gaat zijn. Het is toch allemaal wat. Gelukkig nam Melle even de tijd om het te hebben over de iPhone 5S en 5C, want als we van iemand willen weten wat hij ervan vindt, is hij het wel!

Gamekings Extra: Melle over de iPhone 5S en 5C

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch