Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle is terug van vakantie

Shelly van Seventer 10/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen weken was het rustig op de redactie, dit omdat Jelle op vakantie was naar Thailand. Vandaag is hij terug en Dennis schuift aan om Jelle eens even goed uit te horen over zijn vakantie in ‘Gamekings Extra: Jelle is terug van vakantie’.

Natuurlijk had Jelle zijn camera bij zich en heeft hij heel wat mooie plaatjes geschoten van zijn reis door Thailand. Zo heeft hij bijvoorbeeld foto’s gemaakt van een exotisch toilet, een smeltende man en een Thaise bus. Daarnaast heeft Jelle ook flink zitten eten in Thailand en kon hij het niet laten om daarvoor ook zijn telefoon uit z’n broekzak te halen en een paar foto’s te schieten. Genoeg foto’s dus om ons lekker te maken op de redactie. Welke Thaise avonturen hij nog meer heeft beleefd, check je in ‘Gamekings Extra: Jelle is terug van vakantie’.

Ook hebben de heren het nog even kort over het vijftiende seizoen van Gamekings. Jeeeuj! Deze gaat vanaf maandag 7 april van start op MTV en natuurlijk mag jij dit niet missen. Als je nog toffe ideeën hebt voor een aflevering, zijn deze zeker welkom en kun je deze plaatsen in de comments. Zelf wilden Dennis en Jelle op een terras nieuwe concepten voor afleveringen verzinnen, maar jij kan ze natuurlijk ook een handje helpen door met een tof idee aan te komen zetten.

Heb jij Jelle ook zo gemist en ben je benieuwd naar zijn avonturen en vakantiefoto’s? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Jelle is terug van vakantie’ en kom te weten hoe onze Jelle zijn vakantie in Thailand heeft beleefd.

Gamekings Extra: Jelle is terug van vakantie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch