Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en Dennis checken de nieuwe Robocop-trailer

Gamekings Redactie 06/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent dat het bijna tijd is om weekend te vieren! Dat het bijna weekend is, wil natuurlijk niet zeggen dat er niet hard gewerkt wordt, maar zo nu en dan moet er wel even rust genomen worden. Jelle is Vine-filmpjes aan het checken en Dennis komt even naar hem toe om samen de nieuwe Robocop-trailer te checken. Wat Jelle en Dennis van de nieuw gekleurde Robocop vinden, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Dennis checken de nieuwe Robocop-trailer’.

Het is niet zo gek dat Jelle en Dennis nieuwsgierig zijn naar deze nieuwe trailer, want het is namelijk alweer twintig jaar geleden dat er een officiële Robocop-film verscheen. De maker van de film, José Padilha vond het daarom ook nodig om Robocop een hele nieuwe en moderne look te geven. Robocop heeft nu een zwarte outfit met een horizontale rode streep over zijn helm. De acteur Joel Kannaman speelt in deze film de rol van Robocop. Daarnaast zijn er ook nog andere rollen voor Micheal Keaton, Gary Oldman en Samuel L. Jackson. Aan de acteurs die in deze film meespelen ligt het niet, maar kan de film een topper worden óf wordt het de zoveelste middelmatige Hollywood superhelden-film? We moeten nog even wachten, want de film draaitin Nederland pas op 13 februari in de bioscoop.

Heb jij zelf ook al lang zitten wachten op een nieuwe Robocop-film? Laat het dan weten in de comments! Jelle en Dennis laten je in deze video weten wat ze van de trailer vinden en of ze de nieuwe Robocop-look kunnen waarderen of niet.

Gamekings Extra: Jelle en Dennis checken de nieuwe Robocop trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch