Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle eet vanavond zijn t-shirt op

Gamekings Redactie 16/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle is de afgelopen week druk bezig geweest met het monteren van de nieuwe Gamekings-aflevering die zich voor het grootste deel afspeelt in Los Angeles, waar Skate heen gegaan is om te checken of WWE 2K14 vet is of niet. We zijn er iets eerder dan normaal, want de Gamekings WWE 2K14 Aflevering is er om 22:00. Daarna start de epische Gamekings Showcase GTA V Edition waar Jelle een heerlijk maal wordt voorgeschoteld. Of hij uitkijkt naar vanavond kun je zien in deze Gamekings Extra: Jelle eet vanavond zijn t-shirt op.

Jelle gaat niet voor zijn plezier een t-shirt eten, maar hij gaat dit doen omdat hij met z’n domme kop een weddenschap heeft afgesloten en deze ook heeft verloren. Hij zal dan ook live op MTV, tijdens de Gamekings Showcase, zijn t-shirt bereid zien worden door een echte Amsterdamse kok en moet hem dan uiteraard opeten, terwijl iedereen toekijkt. Of hij het nu lekker vindt of niet.

Hoe Jelle hier tegenover staat, of het gezond is, of hij verzekerd is en hoe hij het liefst ziet dat zijn t-shirtmaaltijd zal worden bereid, kun je zien in deze Gamekings Extra: Jelle eet vanavond zijn t-shirt op. Ondertussen knabbelt hij een lekker blaadje sla weg, zodat hij tenminste een gezonde basis gelegd heeft voor vanavond. Hoe het uiteindelijk afloopt, kun je natuurlijk vanavond live zien op MTV vanaf 22.30 en als je slim bent zit je om 22.00 al klaar voor de nieuwe Gamekings-aflevering die helemaal in het teken staat van WWE 2K14. Tot vanavond!
Gamekings extra: Jelle eet vanavond zijn t-shirt op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch