Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het World of Tanks Community Event in Utrecht

Karim Shehata 27/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande zaterdag gaat het los in Utrecht. Wargaming heeft een complete winkel omgetoverd tot een heuse World of Tanks venue en daar wordt gevierd dat de Xbox 360-versie van de game inmiddels is verschenen. Iedereen is welkom bij dit evenement, maar wat is een feestje zonder afterparty? Ook daar is Wargaming niet vies van en daarom wordt er ‘s avonds in de Utrechtse club LUX nog een flinke, besloten afterparty gehouden. Wil je meer informatie over dit World of Tanks-feestje? Check dan ‘Gamekings Extra: Het World of Tanks Community Event in Utrecht’.

Op zaterdagmiddag kun je in het winkelcentrum van het Utrechtse Hoog Catharijne dus terecht voor een flink feestje dat volledig in het teken staat van de Xbox 360-editie van World of Tanks. Wargaming heeft deze winkel omgetoverd in een battle-arena, waardoor je dus virtueel kan gaan knallen tegen andere mensen in World of Tanks: Xbox 360 Edition. Dennis en Jelle hebben overigens ook wel zin in een feestje en daarbij heeft Dennis ook nog eens een zwak voor tanks. Om die reden vertellen de twee mannen je dus alles over dit evenement in ‘Gamekings Extra: Het World of Tanks Community Event in Utrecht’.

Het houdt zoals gezegd niet op bij het knallen met tanks in de middag, want ‘s avonds barst de afterparty los in Club LUX. Hier kun je dus lekker feesten en tevens kun je gewoon lekker eten en drinken pakken, want dat is gewoon al geregeld! Als je nu nog geen zin hebt om aanstaande zaterdag naar het World of Tanks Community Event te komen in Utrecht, weten wij het op de redactie ook niet meer. Bij de battle-arena in Hoog Catherijne kun je gewoon zo naar binnen lopen, terwijl je je wel moet inschrijven voor de afterparty in Club LUX. Hiervoor dien je tevens 18 jaar of ouder te zijn en daags voor het evenement moet je natuurlijk ook nog geluk hebben dat er nog plekken over zijn. Hoe je bij deze afterparty aanwezig kunt zijn, hoor je van Dennis en Jelle in Gamekings Extra: Het World of Tanks Community Event in Utrecht.

Gamekings Extra: Het World of Tanks Community Event in Utrecht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch