Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het uitstel van The Evil Within en The Order: 1886

Gamekings Redactie 28/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar heel even en dan is het zover: de E3 2014! De E3 is de grootste gamebeurs van de wereld en wordt elk jaar gehouden in Los Angeles. Een aantal mannen van de redactie zijn ook dit jaar aanwezig om voor jou al het gamenieuws en de vibe op de beurs te verslaan. Maar zoals vaker het geval is, komt er ook voor de E3 een hoop gamenieuws naar buiten. Zo zijn er deze week namelijk al een aantal games uitgesteld. Dennis en Dominique zijn hier natuurlijk niet blij mee en gaan je er alles over vertellen in deze spiksplinternieuwe Gamekings Extra: Het uitstel van The Evil Within en The Order: 1886.

De eerste game die is uitgesteld is, is The Order: 1886. Een game die zich in een fictief Londen afspeelt waar de wereld beschermd wordt tegen monsters door een ridderorde. Je speelt een ridder wiens leven verlengd wordt door een speciale, magische substantie. Ook is door deze oorlog de Industriële Revolutie sneller en harder gegaan, waardoor er moderne wapens zijn om deze beesten te bestrijden. Jammer genoeg is deze game uitgesteld tot 2015 en moeten wij er dus nog even op wachten voordat wij hem kunnen spelen.

Een andere game die is uitgesteld, is The Evil Within. Een survival-horror game van de maker van de Resident Evil-serie. In de game speel je een detective die terecht komt in een duistere wereld waar monsters heersen. Jij moet uitzoeken hoe je hier bent beland en zien te ontsnappen. Ook deze game zal dus pas later uitkomen, maar gelukkig niet zo laat als The Order: 1886. Tenslotte is de Steam Machine ook nog eens uitgesteld. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de lastige controller die gebruik maakt van track pads in plaats van pookjes. Dus ben jij benieuwd wat de mannen op de redactie hiervan vinden? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Het uitstel van The Evil Within en The Order: 1886’.

Het uitstel van The Evil Within en The Order: 1886

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch