Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het begin van Skate’s Total War: Rome II Trip

Gamekings Redactie 31/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate kan een hele vette trip op zijn lijstje schrijven en wel die van Total War: Rome II. Hij is afgereisd naar de altijd even pittoreske hoofdstad van Italië om aan de slag te gaan met het nieuwste deel uit de franchise. De dag voordat hij zijn hand mag gaan leggen aan de game, checkt hij eerst in bij het hotel en geeft hij ons een kleine tour. Wat Skate allemaal verder te wachten staat, zie je in het begin van Skate’s Total War: Rome II Trip.

Als een ware celebrity wordt hij ontvangen in het Marriott Hotel in Rome. Kosten nog moeite zijn gespaard om de gameveteraan in alle gemakken te voorzien. Jacuzzi’s, zwembaden, spa’s, minibars, Skate is helemaal in zijn nopjes. Door de aula waant hij zich een weg naar buiten. Ondertussen wordt hij begroet door de hotelgasten en kan hij niets anders doen dan alle aandacht, die hij van het hotelpersoneel krijgt, te negeren. Hij blijft immers bezig. Buiten al deze luxes kijkt Skate zijn ogen uit naar alle prachtige muurschilderingen, maakt hij een discoparty van zijn hotelkamer en demonstreert hij even wat allemaal nog meer kan buiten het gamen.

Vanuit de hele wereld heeft The Creative Assembly de gamepers naar Rome gehaald om op de oude set van de HBO-serie Rome de game Total War: Rome II te spelen. Dat kan je allemaal morgen zien in de Total War: Rome II Trip. Eerst geeft Skate dus een rondleiding van zijn hotel en vertelt hij wat hij morgen allemaal hoopt te gaan zien in het begin van Skate’s Total War: Rome II Trip.

Het begin van Skate's Total War: Rome II Trip

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch