Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Heeft de redactie Firstlook 2013 overleefd?

David van Arragon 07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is voorbij, alles is opgeruimd en iedereen heeft nog een paar uurtjes kunnen slapen. Vandaag zitten we natuurlijk gewoon op de redactie, want er moeten nog veel video’s van Firstlook 2013 op Gamekings.tv verschijnen. Dat vinden we helemaal niet erg, want deze vette video’s willen we heel graag met jullie delen! Dennis, Dominique en Jelle laten even weten wat ze van het Firstlook weekend vonden in deze ‘Gamekings Extra: Heeft de redactie Firstlook 2013 overleefd?’

Iedereen van de redactie en het evenement waren gisteren hard aan het werk op Firstlook. Misschien had je het niet in de gaten, maar achter de schermen zijn we tot in de nacht bezig geweest om video’s op de website te krijgen. Als je op ons Youtube kanaal Gamekings Extra hebt gekeken, dan heb je gezien dat er heel veel nieuwe video’s over dit weekend te vinden waren. Thijs was verantwoordelijk voor alle video’s op het Gamekings Extra kanaal en heeft op een hele andere manier verslag gedaan van het evenement. Dennis gaat vandaag even bij zijn bureau langs om te zien of hij dit weekend wel heeft overleefd.

Naast de livestream en alle video’s die op de website moesten verschijnen, werden er ook nog eens twee afleveringen voor tv gemaakt. Er moest dit weekend dus dubbel gefilmd worden, maar daar houden we wel twee epische afleveringen vanaf de beursvloer van over. Er was zoveel te zien en te doen dit weekend dat we heel veel gefilmd hebben, het kan dus niet anders dat het twee epische afleveringen worden!

Gamekings Extra: Heeft de redactie Firstlook 2013 overleefd?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch