Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Gamekings is vanaf maandag terug op MTV!

Gamekings Redactie 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

JAAAAA! Vanaf 1 september zijn de mannen van Gamekings terug op de beeldbuis. Om precies te zijn om 22:25, dus schrijf het in je agenda, zet het in je telefoon, mail het naar je eigen e-mailadres of laat je moeder je herinneren om te gaan kijken. In deze ‘Gamekings Extra: Gamekings is vanaf maandag terug op MTV!’  hoor je wat er je allemaal staat te wachten met de nieuwe afleveringen en heeft één van de mannen een schuldgevoel.

We kunnen al verklappen dat de eerste aflevering natuurlijk over de Gamescom 2014 gaat, dus een hoop bier, worsten en, niet te vergeten, heel veel games. Jelle en Boris gaan David even lastig vallen die druk bezig is met de twee- … eerste aflevering. Verder bespreken de mannen waar-o-waar zij die mooie baarden laten trimmen en verzorgen. David moest namelijk zijn haar doen, omdat hij een item moest opnemen, wat laat zien dat hij toch wel een beetje ijdel is. Maar is dat hij ook off-camera? Na tien minuten zijn haar getemd te moeten hebben, heeft hij het voor elkaar gekregen zijn haar er netjes en verzorgd eruit te laten zien, allemaal zodat jij niet naar een ontploft hoofd hoeft te kijken.

De aflevering van het tweede deel van het seizoen is vanaf 1 september te zien op MTV om 22:25. Da’s aankomende maandag, dus bereid je maar alvast voor en krijg erover te horen in deze verse Gamekings Extra!

Gamekings Extra: Gamekings is vanaf maandag terug op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch