Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Vasco ziet de Virtuix Omni wel zitten

Gamekings Redactie 06/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie kennen misschien de Oculus Rift wel. De soort helm die je opzet waardoor je je eigenlijk bevindt in de game. Het nadeel hiervan is, is dat je niet kunt lopen in de game. Vasco kwam met iets heel wreeds dat hij op het internet tegenkwam. Hij kwam namelijk een artikel tegen over de Virtuix Omni VR treadmill. Een soort loopband die je gebruikt in combinatie met een helm en een paar schoenen, waardoor je echt in de game kunt rondlopen. Wat het interessante is aan dit artikel, naast het feit dat dit een heel tof ding gaat worden, is dat deze op kickstarter stond. De Virtuix Omni heeft binnen 40 minuten zijn Kickstarter doel behaald. Daarmee is de Virtuix Omni misschien wel de snelste Kickstarter ooit. Vasco ziet de Virtuix Omni wel zitten, maar voornamelijk omdat hij een hoop grappige video’s verwacht te zien nadat dit apparaat in de winkels ligt. Dit moet toch fout gaan met sommige mensen?

De Kickstarter campagne van de Virtuix Omni heeft nog zo’n 47 dagen te gaan en heeft in totaal al $368,987 opgehaald! Niet heel vreemd natuurlijk, want mensen die ongeveer $400,00 hebben gestort, zouden zo’n ding thuis krijgen. De versie die in de winkel gaat liggen zal hoogstwaarschijnlijk een veel hogere prijs hebben dan deze. Ze hoopten overigens $150,000 binnen te hengelen via Kickstarter.

Hoe vet het idee ook is van Virtual Reality en het feit dat we op dit moment naar de toekomst van gaming kijken, is het nog maar de vraag in hoeverre mensen dit echt willen hebben. Uiteindelijk moet je namelijk nogal veel moeite doen om je game te spelen. Naast al die moeite, moet je niet de mooiste schoenen aan doen en sta je een beetje voor gek als je op deze manier in de woonkamer gaat gamen. We moeten nog even afwachten dus, maar interessant is het zeker.

Gamekings Extra: Vasco ziet de Virtuix Omni wel zitten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch