Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een speciaal pakketje van de game Rain

Gamekings Redactie 18/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomer komt bijna ten einde en als we naar buiten kijken, is het al tijd voor bescherming tegen de regen. De ontwikkelaar van de PlayStation-exclusive Rain heeft hier ook bij stil gestaan. Hier op kantoor hebben we namelijk een wel heel speciaal pakketje gekregen. Niet een vierkante doos, maar een kartonnen koker. Ben je benieuwd wat het zou kunnen zijn? JJ kan in ieder geval niet wachten. Hij gaat daarom in deze ‘Gamekings Extra: Een speciaal pakketje van de game Rain’ laten zien wat er nou precies in zit.

De game Rain is een exclusieve game voor de PlayStation. Het verhaal van de game gaat over een onzichtbare wereld die wordt onthuld als er regen op valt. Als de vallende regen in aanraking komt met de wereld zullen er allerlei geesten te voorschijn komen. In de game speel je als een klein jongetje die tijdens een hevige regenbui een meisje buiten in de regen ziet staan. Toen hij naar het meisje toe stapte, veranderde ook hij in een onzichtbaar personage. Tijdens de game zul je dus verschillende manieren zien te vinden om ervoor te zorgen dat er water valt, zodat de wereld om je heen zichtbaar wordt.

Heb je al een tijdje de game gevolgd of ben je benieuwd met wat voor iets origineels de ontwikkelaars mee aan zijn komen zetten. Bekijk dan nu deze Gamekings Extra: Een speciaal pakketje van de game Rain, waarin JJ laat zien wat er nou precies in de koker zit. Dus wacht niet langer en check deze verse ‘Gamekings Extra: Een speciaal pakketje van de game Rain’!

Gamekings Extra: Een speciaal pakketje van de game Rain

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch