Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: E3 anekdotes van de Gamekings redactie

Gamekings Redactie 19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De jongens die naar de E3 zijn geweest, zijn inmiddels terug op kantoor. Niet geheel fit, maar dat is natuurlijk niet gek naar zo’n week keihard werken en amper slapen. Vandaag is het fantastisch weer en gaat het allemaal niet zo vlot op de redactie. Die warmte in combinatie met een jetlag is natuurlijk vragen om problemen. Het was daarom wel de ideale tijd om het te hebben over de E3 anekdotes van de Gamekings redactie.

Tijdens zo’n langdurige en intensieve trip gebeuren natuurlijk ontzettend veel dingen en zoals bij zoveel ervaringen is het altijd goed om eventjes stil te staan bij wat je nu eigenlijk hebt meegemaakt. Daarom vroegen we de jongens die naar de E3 in Los Angeles zijn geweest naar een grappige anekdote. Zo weten we nu dat Dennis helemaal geen fan is van te schone ruiten in hotels en knock-out is gegaan na een confrontatie met een van deze schone ruiten. Martin had hier absoluut niets van geleerd en heeft een deur van zijn balkon eruit gelopen. Jelle daarentegen is een ontzettend nette, opgevoede jongen. Scheten zou hij nooit laten in het bijzijn van zijn medemens en loopt zelfs liever buikpijn op dan dat hij zich moet generen.

Er is genoeg gebeurd in zo’n week en jullie kunnen het meeste natuurlijk terug kijken op Gamekings.tv, waar de deze week een hele hoop video’s te zien zijn vanaf de beursvloer. Door deze enorme werkdruk zijn we niet toegekomen aan de foto’s van de livestream, maar niet vergeten. Als jullie ze opnieuw posten via twitter, maak je alsnog kans op zo’n exclusief ‘ik kijk #Gamekings t-shirt’.

Gamekings Extra: E3 anekdotes van de Gamekings redactie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch