Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique is 30 geworden

Gamekings Redactie 14/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het was een drukke week, die vooral in het teken stond van de voorbereidingen op het vijftiende tv-seizoen van Gamekings! Daarnaast was het natuurlijk ook de week van de nieuwe epische first-person shooter Titanfall. Maar het weekend staat voor de deur en voor de tweede keer deze week is het feest op de redactie. Eerder deze week kon je al bij Gamekings Extra zien hoe de verjaardag van Jelle werd gevierd op de redactie, vandaag is Dominique aan de beurt in deze ‘Gamekings Extra: Dominique is 30 geworden’.

Vandaag helaas geen zingende Boris en stagiairs in de studio, maar een Gamekings Extra vol taart en ook nog wat nieuws! Dominique is namelijk 30 geworden vandaag. Daarom heeft hij twee overheerlijke taarten meegebracht om te delen met de hele redactie. Jelle is heel ergens anders mee bezig, omdat hij problemen heeft met de accu van zijn auto. Dan is er natuurlijk ook Dennis nog, die veel moeite blijkt te hebben met het snijden en eten van de taart die Dominique heeft meegebracht voor zijn verjaardag. Tenslotte hebben Dennis, Dominique en Jelle het nog even over de livestream van vanmiddag en zijn er goodies in deze ‘Gamekings Extra: Dominique is 30 geworden’.

Ben je benieuwd wat de drie heren voor jou in petto hebben in deze Gamekings Extra? Of ben je gewoon benieuwd wat er zoal speelt op de redactie? Check dan snel deze ‘Gamekings Extra: Dominique is 30 geworden’. Vergeet ook vooral niet om vanmiddag vanaf 16:00 de livestream te kijken met Titanfall en The Elder Scrolls Online.
Gamekings Extra: Dominique is 30 geworden

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch