Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Diablo III: Reaper of Souls Prijsvraag

Karim Shehata 19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kregen we op de redactie een pakketje binnen. Dominique pakte het pakketje uit en keek meteen wat er in zat. Dat bleek de Diablo III: Reaper of Souls Collector’s Edition voor de PC te zijn. Dit nieuws is natuurlijk al leuk, maar het maakt het voor jou natuurlijk nog leuker dat je deze kunt winnen! Hoe je een van de drie Collector’s Editions kunt winnen, hoor je van Dominique in ‘Gamekings Extra: Diablo III: Reaper of Souls Prijsvraag’.

Bij de Collector’s Edition van Diablo III: Reaper of Souls zit natuurlijk niet alleen de game verpakt. Zo kun je wanneer je de Collector’s Edition wint een Malthael muismat, een Hardback Collector’s Edition artbook en een behind-the-scenes Blu-Ray/DVD verwachten. Het blijft hier niet bij, want ook ga je er in-game op vooruit wanneer de Diablo III: Reaper of Souls Collector’s Edition straks misschien wel op jouw deurmat terecht komt. Je kunt onder meer drie nieuwe character slots en de Spectral Hound minion voor de game verwachten, terwijl je ook items krijgt die te maken hebben met andere Blizzard-games. De Treasure Goblin Companion Pet voor World of Warcraft en enkele Battle.net portretten voor StarCraft II zitten namelijk bij de Diablo III: Reaper of Souls Collector’s Edition.

Wil jij een van de drie Diablo III: Reaper of Souls Collector’s Editions winnen? Check dan deze gloednieuwe Gamekings Extra en hoor van Dominique hoe je deze kunt winnen. Puur om de reden dat je de Collector’s Edition van het gloednieuwe Reaper of Souls sowieso wil winnen, luister je naar Dominique in ‘Gamekings Extra: Diablo III: Reaper of Souls Prijsvraag’ en stuur je daarna je e-mail naar redactie@gamekings.tv!

Gamekings Extra: Diablo III: Reaper of Souls Prijsvraag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch