Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis opent een The Elder Scrolls Online-pakket

Gamekings Redactie 03/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is feest op de redactie! Vanochtend is namelijk de postbode langsgeweest en hij heeft een enorm pakket voor ons afgeleverd. Dennis kon dan ook niet wachten en riep meteen Jelle erbij om samen dit grootse pakket open te trekken. Al snel werd duidelijk dat het om niets minder dan de enige echte The Elder Scrolls Online Imperial Edition gaat. Hoe de heren het pakket uitpakken, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Dennis opent een The Elder Scrolls Online-pakket’.

Dennis en Jelle wachten al tijden met smart op de nieuwe MMO van Bethesda die deze week eindelijk uitkomt. Zelf hebben de heren de andere The Elder Scrolls-games helemaal grijs gespeeld en zij zijn zeker van plan in The Elder Scrolls Online op avontuur te gaan. Het was dan ook feest op de redactie toen vanochtend het enorme pakket verscheen waarin de speciale uitgave van The Elder Scrolls Online zat verpakt. Deze Imperial Edition bevat veel leuke extra’s voor de die-hard The Elder Scrolls-fans onder ons. Zo bevat het pakket niet alleen de game The Elder Scrolls Online, maar ook de Collector’s Edition Box & Steelbox, een artbook: Emperor’s Guide to Tamriel, een kaart van Tamriel en als klap op de vuurpijl: een mega awesome Molag Bal beeldje van maar liefst twaalf inch groot! Ook bevat deze Imperial Edition een aantal exclusieve DLC’s. Zo kun je als Imperial in elke alliantie spelen, krijg je een Imperial Horse mount, een ware Mudcrab als huisdier om je te vergezellen in Tamriel en Rings of Mara, en ringen waarmee je bonus XP vergaart in de game.

Zit jij ook met smart te wachten op The Elder Scrolls Online? Of ben jij misschien geïnteresseerd in deze mega vette collector’s edition van de game? Check dan snel wat je in deze uitgave van de game kunt verwachten in deze ‘Gamekings Extra: Dennis opent een The Elder Scrolls Online-pakket’.

Gamekings Extra: Dennis opent een The Elder Scrolls Online-pakket

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch