Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis Mons over zijn liefde voor Duitsland

Gamekings Redactie 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh oh oh… De WK-koorts heeft ook duidelijk de Gamekings-redactie bereikt inmiddels. Eerst was er de geniale, kloppende voorspelling van onze geliefde vissen, toen de hele bespreking tijdens Brievenmaandag. En nu ook al in de nieuwe ‘Gamekings Extra: Dennis Mons over zijn liefde voor Duitsland’. Het was je misschien al opgevallen op Twitter, maar Dennis draagt niet het prachtige oranje shirt. Hij draagt liever zwart-rood-geel. Niet van België, maar van Duitsland. Wij vroegen ons af waarom en dachten dat jij er ook wel benieuwd naar zou zijn. Het antwoord hoor je hier!

Het is natuurlijk erg gevaarlijk om even te vertellen dat je voor onze aartsrivalen juicht tijdens dit wereldkampioenschap. Als hij het nou goed kan onderbouwen, dan maakt dat het misschien al een klein beetje goed. Dus Dennis Mons gaat een goede poging wagen. Zelfs Vasco bemoeit zich er even mee, want ja… als er iemand veel verstand heeft van sport, dan is het Vasco. Niet. Natuurlijk levert dat leuke gesprekken op. Ze zijn vastgelegd op camera en verschijnen daarom nu hier op je beeldscherm. Gisteren speelde Duitsland tegen Algarije, en ze wonnen. Dit betekent dat ze net als Nederland door zijn naar de kwartfinale. Veel voetballiefhebbers speculeren al over een eventuele finale tussen Duitsland en Nederland. Nu we beide in de kwartfinales zitten, komt dat ook steeds dichterbij. En zeg nou eerlijk, dat zou toch te gek zijn? Een vraag die wel beantwoord moet worden in dat geval is, gaat Dennis Mons dan juichen voor Nederland of voor Duitsland? Je ziet het hier.

Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw bevindingen over dit WK, gaat Nederland eindelijk eens naar huis met die beker? Of zijn er meer Duitsland-fans hier? Laat het ons eens weten in de comments. En blijf natuurlijk de Gamekings Extra items in de gaten houden, want de redactievissen gaan uiteraard nog een voorspelling doen over de kwartfinale tegen Costa Rica aanstaande zaterdag! Eerst gaat Dennis Mons vertellen waarom hij die rare Duitse shirts draagt.
Gamekings Extra: Dennis Mons over zijn liefde voor Duitsland

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch