Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis is aan de slag met de E3 2014 planning

Gamekings Redactie 21/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister kon je zien dat Jelle er helemaal alleen voor stond op de redactie. Bijgestaan door de stagiaires heeft hij zijn best gedaan om de site draaiende te houden en gelukkig zijn vandaag Dennis en Dominique terug. Dominique was namelijk buiten de deur aan het werk en Dennis lag doodziek in bed. Ondanks dat hij nog niet helemaal beter is, is hij toch vandaag teruggekomen op de redactie. Het werk doet namelijk zichzelf niet en vooral zo vlak voor de E3 heeft Dennis het ontzettend druk. Wat moet hij allemaal doen voordat de E3 2014 van start gaat? Check ‘t in ‘Gamekings Extra: Dennis is aan de slag met de E3 2014 planning’!

Dennis heeft de laatste dagen ziek in bed gelegen, maar hij kan er niet meer omheen om naar de redactie te komen. Hij heeft namelijk nog zoveel werk, zo vlak voor de E3 2014, dat hij wel terug moet komen. De dag begon al lekker toen Dennis erachter kwam dat ‘ie geen sleutel van de deur had, waardoor hij samen met de stagiairs moest wachten tot er iemand kwam die wél een sleutel had. Daarna wilde Dennis de studio induiken voor nieuwe opnames, alleen liep dat ook niet helemaal als gepland. Dennis besloot dus aan de bak te gaan met het regelen van alle E3 2014 afspraken, waar we natuurlijk allemaal ontzettend benieuwd naar zijn. Hij heeft al een hoop afspraken staan en vertelt je er meer over in deze Gamekings Extra.

Soms gebeuren er onverwacht rare dingen op de redactie. Toevallig gebeurde dat ook tijdens de opname van deze Gamekings Extra. Wil je weten wat er gebeurd is, hierbij alvast een kleine hint: het heeft te maken met broeken en nee, niet met de broek van Dennis. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal op de planning staat volgens Dennis? Zie het hier in ‘Gamekings Extra: Dennis is aan de slag met de E3 2014 planning’!

Gamekings Extra: Dennis is terug

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch