Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft haast

Gamekings Redactie 12/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Dennis wilde nog snel even een paar dingen zeggen voordat Dennis er als een gek vandoor moest. Toch wisten ze in een kleine drie en een halve minuut er nog veel informatie uit te krijgen zoals: Valentijnsdag, Titanfall, de documentaire van Veras en natuurlijk het lekkere weer van vandaag. Let wel goed op tegen het einde van de video, want heel, heel, heeeel misschien is er aanstaande vrijdag een leuke verrassing op de livestream. Dus kijk nu snel naar deze kort maar krachtige ‘Gamekings Extra : Dennis heeft haast’.

Als je nog tips hebt wat Jelle voor zijn vriendin moet kopen voor Valentijnsdag, zet het dan hieronder in de comments. Het liefst iets bij de Mediamarkt, want die is donderdagavond nog open. Dennis daarentegen gaat niks voor zijn vriendin kopen, maar als je misschien toch een makkelijk en goed idee voor hem hebt, zet het er dan ook maar even bij. Tenslotte hebben ze het nog even over een documentaire waar Veras de laatste acht dagen keihard aan gewerkt heeft. De documentaire zal gaan over waarom games nou zo leuk zijn. Dit is een onderwerp waar de mannen van de redactie wel een antwoord hebben, maar waar het nou precies aan ligt? Ze zijn daarom zelf ook erg nieuwsgierig naar het resultaat en hier horen jullie snel meer over op de site, dus hou die in de gaten.

Dus wil je zien hoe Jelle en Dennis in korte tijd jou bijpraten over alles wat er speelt op de redactie, knal dan even snel die playknop aan en laat je informeren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch