Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft Destiny-post gekregen

Gamekings Redactie 31/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe week, een gloednieuwe doordeweekse dag, een gloednieuwe Gamekings Extra! Vandaag zit Skate gezellig naast Dennis om het te hebben over een heel speciaal Destiny-pakketje dat ze zojuist binnen hebben gekregen. In deze Gamekings Extra staat Dennis ervan te kijken dat Skate de afgelopen periode gewoon altijd op tijd is. Daarnaast leest Skate je nog een brief voor en bekijkt Dennis een USB-stick. Dus als je wil weten wat er in het pakketje zit, check je ‘Gamekings Extra: Dennis heeft Destiny-post gekregen’.

Destiny is een first-person shooter die veel MMO-elementen bevat. De game zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en de Xbox 360. Destiny is de nieuwe game van de ontwikkelaars van de eerdere Halo-games, die door het leven gaan als Bungie. Dat zij aan deze game werken is dan ook duidelijk te zien aan de stijl, maar de game doet wel iets heel erg anders dan Halo. De game richt zich namelijk erg op de co-op. Overigens komt er waarschijnlijk een bèta van Destiny en hierover hebben Dennis en Skate het nog even kort in ‘Gamekings Extra: Dennis heeft Destiny-post gekregen’.

Overigens komt één uitspraak van Dennis in deze Gamekings Extra nog even in opspraak, want Dennis noemt Wolfenstein: The New Order en Destiny in één adem. Skate is het hier niet mee eens, maar als je Dennis een beetje kent, weet je dat hij zeer lyrisch is over dit soort games. Als laatste hebben Dennis en Skate een filosofische discussie over hoeveel gigabyte geheugen op de USB stick staat die wordt meegeleverd met dit Destiny-pakketje. Wat er op deze USB-stick staat, wordt je helemaal duidelijk in ‘Gamekings Extra: Dennis heeft Destiny-post gekregen’.

Gamekings Extra: Dennis heeft Destiny-post gekregen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch