Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis haalt de PlayStation 4 op

Gamekings Redactie 29/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh jee, grote chaos en paniek. De PlayStation 4 ligt vanaf vandaag in de winkels. Oké, dat is eigenlijk niet helemaal waar. De mensen die een pre-order geplaatst hebben, konden hem vanaf vandaag ophalen. Er is veel gedoe wat betreft leveringen en mislukte pre-orders, maar onze Dennis heeft er dankzij Koos een op de kop kunnen tikken. Wij zijn dus ook even met Dennis mee gereisd naar Arnhem om even te kijken hoe het er daar aan toe ging. Thijs was er ook bij om het geheel te filmen terwijl die natuurlijk keihard aan het balen is. Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Dennis haalt de PlayStation 4 op’!

Thijs heeft wel geluk gehad. Dankzij een trouwe kijker heeft hij alsnog een PlayStation 4 kunnen fixen. Tijdens het opnemen van dit item was ‘ie daarvan nog niet op de hoogte, dus het ziet er naar uit dat iedereen voorzien is die voorzien wilde worden. We verwachten dan ook dat we deze jongens dit weekend online gaan zien. Daarnaast zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de verhalen van jou. Heb jij de PlayStation 4 al? Welke games heb je erbij gehaald? En werkt het eigenlijk allemaal wel? Want we kennen natuurlijk allemaal de verhalen uit Amerika, dat er hier en daar een rotte appel tussen zat.

We zijn allemaal erg enthousiast over de PlayStation 4 en dat terwijl de console nog op gang moet komen. Beeld je maar eens in wat er over twee jaar wel niet allemaal op te spelen is. Niet te vergeten wat de ontwikkelaars tegen die tijd uit de console weten te halen. Voor nu kun je hier het avontuur van deze bekijken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch