Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Vasco checken The Young Ones

Gamekings Redactie 19/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl onze stagiair Marvin in alle rust een item aan het monteren was, stonden daar opeens een overenthousiaste Vasco en Dennis achter hem. Waarom ze daar stonden? Ze zagen een filmpje voorbij komen wat ze bekend voorkwam en echt jeugdsentiment voor ze blijkt te zijn. Zie hoe de twee herinneringen ophalen in ‘Gamekings Extra: Dennis en Vasco checken The Young Ones’.

The Young Ones is een serie die voor velen ver voor hun geboorte in 1982 op TV was. De serie gaat over vier totaal verschillende jongens, die tijdens hun studententijd in Groot-Brittannië allemaal samen in één huis wonen. Neil Pye, Rick, Mike Thecoolperson en Vyvyan Basterd staan bekend om hun aparte humor. Zo slaan ze regelmatig op elkaar in met spullen die ze ergens in hun omgeving vinden.

In elke aflevering van The Young Ones trad een band op. Deze band kwam midden tussen de aflevering door en had niks te maken met het onderwerp van de aflevering. Dit geldt ook voor veel acteurs, objecten of dieren die zonder enige relevantie tot het verhaal in een aflevering werden gestopt.

Zowel Dennis als Vasco keken jarenlang met veel plezier naar de serie en raken er maar niet over uitgepraat. Het feest is helemaal compleet voor Dennis als de band Motörhead in één van de afleveringen voorbij komt. Hij kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe vet hij het vond dat deze band ‘zomaar in zijn huiskamer stond te spelen’. En hij heeft ook nog een leuk weetje voor je over Lemmy’s wrat. Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Dennis en Vasco checken The Young Ones’.

Gamekings Extra: Dennis en Vasco checken The Young Ones

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch