Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Pascal halen worst in Keulen

David van Arragon 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je naar de Brievenmaandag van deze week hebt gekeken, weet je dat Dennis van plan is om acht hele worsten te eten. In dit smakelijke Gamekings Extra-item laten we je zien hoe zijn missie verloopt. Tussen al het Gamescom-spektakel op de beursvloer door moet er immers ook gegeten worden om op kracht te blijven. Dennis en Pascal halen worst in Keulen en vertellen je een beetje over de Duitse worstencultuur.

Er is voor Dennis geen betere manier om even aan het game-geweld van de Gamescom te ontsnappen dan het wegkauwen van een lekkere worst en ook Pascal houdt wel van een goede worst op zijn tijd. Pascal blijkt dan ook een ware worsten-connaisseur te zijn, want hij weet je de Duitse rituelen omtrent het verorberen en bereiden van worsten duidelijk uit te leggen. Sausen, formaten en pittigheid zijn allemaal dingen die Pascal en Dennis in gedachten houden bij het zoeken van een lekkere sappige worst.

Gelukkig hebben ze op de Gamescom een kraampje gevonden die ze van gratis worst mét brood voorziet, want zo hoort het. Of het zo’n goed idee is om pittige curry-saus bij hun tussendoortje te nemen, is iets wat in de hotelkamer zal worden uitgevochten.

Duitsers houden van goed bereid vlees, en daarom houden Dennis en Pascal van Duitsland en de Gamescom. Of Dennis de acht worsten haalt, is maar de vraag. Zo te zien is hij al goed op weg. Het is jammer dat we je niet kunnen laten meeproeven!

Gamekings Extra: Dennis en Pascal halen worst in Keulen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch