Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en Dominique over Jack Tretton

Gamekings Redactie 07/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was een bewogen dag in de game-industrie. Zo werd na veel heisa de releasedatum van Watch Dogs bekendgemaakt, verscheen er een nieuwe trailer van Dragon Age: Inquisition en maakte Sony bekend dat de Amerikaanse CEO van de PlayStation-divisie het bedrijf zal gaan verlaten aan het einde van de maand. Het is dus de hoogste tijd voor Dominique en Dennis om je over alles bij te praten in ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over Jack Tretton’.

De twee mannen gaan in deze Gamekings Extra eens even goed zitten voor de nieuwe trailer van Dragon Age: Inquisition. Dennis had eigenlijk al alle hoop verloren in deze game, maar deze trailer zou daar zomaar verandering in kunnen brengen. Dominique is sowieso positief over de game, want hij is naar eigen zeggen “de enige op de aardbol die Dragon Age 2 tof vond”. Of hij Dennis meekrijgt in zijn Dragon Age-euforie, check je in ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over Jack Tretton’.

Het meest opvallende nieuws van gisteren en misschien wel de hele week is toch wel het feit dat Jack Tretton eind deze maand stopt als CEO van Sony Computer Entertainment America. De man die sinds 1995 al bij het bedrijf werkt en niet weg te denken is bij de E3-persconferenties van Sony, zal dan toch echt gaan vertrekken bij het bedrijf. Dennis en Dominique betwisten dit nog enigszins, want de nieuwe CEO zal zijn plaats gaan innemen op 1 april. Laat dat nou net die ene dag van het jaar zijn dat je alles en iedereen in de maling mag nemen. Wat Dennis en Dominique denken over Jack Tretton en zijn (inmiddels mogelijk) naderende vertrek, check je in ‘Gamekings Extra: Dennis en Dominique over Jack Tretton’.

Gamekings Extra: Dennis en Dominique over Jack Tretton

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch