Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Xbox One is uit in Nederland

Shelly van Seventer 05/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover! Na bijna een jaar wachten is de Xbox One nu ook officieel verkrijgbaar in Nederland. Pascal was vandaag in Rotterdam om de release te vieren en vertelt jou hoe hij dit heeft ervaren. De vraag is natuurlijk of er nog wel mensen op afkomen zo lang na de release? Pascal vertelt je er alles over in deze ‘Gamekings Extra: De Xbox One is uit in Nederland’.

Jeeeuj, eindelijk kunnen we in Nederland ook los op de Xbox One. Je zou denken dat de meeste mensen die een Xbox One in huis wilden halen, dit al lang gedaan hebben bij onze oosterburen. Pascal en Jelle kennende dwalen ze al snel af naar hele andere onderwerpen en natuurlijk moet de livestream van vanmiddag ook nog even besproken worden.

Dit is uiteraard niet alleen de vrijdag van de Xbox One, er wordt hier natuurlijk ook gewoon twee uur lang gelivestreamed. Helemaal in het teken van de Xbox One hebben we twee exclusives uitgekozen die we vanaf 16:00 keihard gaan streamen op www.twitch.tv/gamekings. Welke games dit zijn, hoor je van Jelle en Pascal!

Gamekings Extra: De Xbox One is uit in Nederland

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch