Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Serious Request Game-veiling is geopend!

Gamekings Redactie 17/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel gemerkt hebt, is de Gamekings Serious Request game-veiling van start gegaan. Op eBay hebben we een pagina geopend, waarop jij kunt bieden op hele toffe items, om zo het goede doel te steunen. JJ licht dit toe in deze Gamekings Extra!

Niet alleen licht hij toe wat er precies gaat gebeuren, maar ook zegt hij dat er nog enkele veilingitems last-minute bij zijn gekomen. Wil je graag meebieden om kans te maken op bijvoorbeeld een Far Cry 4 Kyrat Edition, de Vault Boy Statue of de Diablo schaakset? Klik dan even hier!

Middels deze veilingactie zijn we overigens niet meteen klaar, want we zijn dit weekend met Gamer’s Heaven de gezellige buren van de radio DJ’s in het Glazen Huis te Heerlen! Gamer’s Heaven zal plaatsvinden in ‘t Royal Theater in Heerlen en dus niet in de Media Markt. Vrijdag kun je hier de vrijdagmiddag livestream bijwonen, welke van 16:00 tot 18:00 duurt. Vervolgens kun je op zaterdag en zondag aan talloze competities meedoen zoals je dit gewend bent van Gamer’s Heaven. Op zondag is dan vervolgens ook de traditionele Gamer’s Heaven livestream van 14:00 tot 16:00, die dit keer natuurlijk deels in het teken staat van 3FM Serious Request!

Kom dus gezellig langs in Heerlen, check de streams en kijk wat JJ te zeggen heeft in deze Gamekings Extra!

Gamekings Extra: De Serious Request Game-veiling is geopend!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch