Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De redactie blijft fris voor de E3 2014 livestreams

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je weet is de E3 2014 losgebarsten en zijn de persconferenties in volle gang. De fanatieke gamer hoeft zich deze nacht niet te vervelen, want de avond begon met een presentatie van Microsoft gevolgd door een presentatie van Electronic Arts. Daarna is Ubisoft aan de beurt en Sony sluit deze dag af met een show die (Nederlandse tijd) om 03:00 uur van start gaat. Je hoort het al: het is een bewogen en drukke avond/nacht! Geen slaap voor Skate en Steven, want zij voorzien elke presentatie van een voor- en nabeschouwing. De heren analyseren elk woord die de grote gamepartijen te melden hebben en laten vervolgens hun ongezouten mening erop los. Ben je benieuwd hoe Skate en Steven eruit zien tijdens een nachtje werken? Check dan ‘Gamekings Extra: De redactie blijft fris voor de E3 2014 livestreams’!

Als je lekker onze livestream gevolgd hebt, is het geen geheim dat Microsoft behoorlijk heeft uitgepakt. Na de genante nederlaag van vorig jaar leek het de mannen van Microsoft verstandig om de gamer maar eens tegemoet te komen. Om de tien minuten werden we getrakteerd op een nieuwe trailer van een gloednieuwe game. Waar we vorig jaar verveeld werden met wat je allemaal kon afspelen op je Xbox One en hoe leuk het was om tegen je Kinect praten, was er tijdens deze presentaties van Microsoft niet eens een woord gereserveerd voor de Kinect. Zoals jullie misschien wel weten, is Steven een groot fan van de Mass Effect serie. Je kunt je vast wel voorstellen hoe blij hij was bij het zien van de nieuwe Mass Effect beelden.

In het holst van deze maandagnacht is het nog een drukke bedoening op de redactie. Er wordt druk getypt en gewerkt om jullie als eerste te voorzien van de nieuwtjes die gedropt worden tijdens de presentaties. Neem een kijkje achter de schermen bij Gamekings en kom erachter hoe hard er gewerkt wordt tijdens de E3 2014. Twijfel dus geen moment en check ‘Gamekings Extra: De redactie blijft fris voor de E3 2014 livestreams’!
Gamekings Extra: De redactie blijft fris voor de E3 2014 livestreams

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch