Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De pre-E3 persconferentie van The Witcher 3

Gamekings Redactie 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er even goed voor zitten, want het is zo meteen tijd voor The Witcher 3: Wild Hunt! In deze Gamekings Extra bespreken Dennis, Jelle en Skate waarom jij vanavond moet klaarzitten voor de pre-E3 persconferentie van de nieuwste game in de The Witcher serie. De guys staan te trappelen om meer te zien van deze game, dus check snel deze ‘Gamekings Extra: De pre-E3-persconferentie van The Witcher 3’!

De mannen van CD Projekt RED hebben besloten om volledig de aandacht toe te eisen door middel van een pre-E3 evenement. Via een livestream die je uiteraard op onze website kunt checken, is de presentatie van mede-oprichter Marcin Iwinski gewoon vanuit je luie bureaustoel te bekijken. Dennis, Jelle en Skate zullen er zeker klaar voor zitten, maar Skate heeft toch enkele problemen met deze titel, of was het nou die andere titel waar hij een probleem mee had? Voor de liefhebber is dat natuurlijk geen probleem, zij zullen volgend jaar hartje winter deze game totaal kapot kunnen gaan spelen. The Witcher 3: Wild Hunt zal uitkomen op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Je volgt wederom Geralt in zijn oneindige missie om de wereld van verschrikkelijke monsters te ontdoen. De eerdere twee delen zijn zeer goed ontvangen door fans en critici, iter wordt dan ook flink uitgekeken naar dit nieuwe deel in de The Witcher serie. Zullen de mannen van CD Projekt RED de populariteit in stand kunnen houden? En ben jij al klaar voor deze nieuwe game? Jelle, Dennis en Skate zijn er in ieder geval wel  klaar voor.

Je kunt de livestream om 20:00 checken, want dan begint het.  Wil jij weten hoe onze mannen denken over de nieuwste game in de The Witcher serie? Kijk dan deze Gamekings Extra! Je krijgt daarbij ook nog eens Skate’s ongezouten mening over Polen te horen. Genieten dus bij het checkeGamekings Extra: De pre-E3 persconferentie van The Witcher 3n van deze kersverse ‘Gamekings Extra: De pre-E3 persconferentie van The Witcher 3’!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch