Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De nieuwe Hunger Games: The Mockingjay trailer

Gamekings Redactie 28/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt zoveel filmnieuws vanaf de San Diego Comic-Con dat je haast zou denken dat het niet meer over comics gaat op deze grote beurs. Zo ook met deze trailer die Shelly heel graag wilde zien voor deze ‘Gamekings Extra: De nieuwe Hunger Games: The Mockingjay trailer’.

Dominique is geen groot fan van het zogenaamde ‘young adult-genre’ en kijkt deze films dus niet. Sterker nog, hij weet de meeste films binnen dit zelf in het leven geroepen genre niet eens bij de juiste naam te noemen. David kijkt de films alleen als hij gedwongen wordt door zijn vriendin, wat voor hem veel te vaak gebeurt. Is Shelly door dit gegeven nu juist hét voorbeeld van het publiek dat deze film probeert aan te spreken? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: De nieuwe Hunger Games: The Mockingjay trailer’.

Even voor wie het allemaal gemist heeft: The Hunger Games gaan over een post-apocalyptische wereld waar Amerika opnieuw in is opgebouwd. Na een niet nader genoemd apocalyptisch evenement is het land verdeeld in districten. Een district is de baas en wordt gerund door president Snow. Alle andere districten moeten ieder jaar een jongen en een meisje afstaan voor een gladiator gevecht, waarbij slechts één van de deelnemers dit gevecht zal overleven. Katniss, de hoofdpersoon, wint de spelen en begint min of meer per ongeluk een revolutie. Alles wat daaruit voorkomt, wordt dus gezegd en geschreven in de boeken en films. Er zijn drie boeken waar de films op gebaseerd zijn, en volgens goed Hollywood-gebruik wordt de laatste uitgemolken om er twee films van te maken.

Van het eerste deel van het derde deel is er nu dus een trailer en die wil Shelly gezellig kijken met David en Dominique, die daar allebei ook een mening over hebben natuurlijk. Of Dominique en David een serieuze mening kunnen geven over deze trailer voor de nieuwe The Hunger Games-film, check je in ‘Gamekings Extra: De nieuwe Hunger Games: The Mockingjay trailer’.
De nieuwe Hunger Games: The Mockingjay trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch