Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De bal der gerechtigheid en BlizzCon 2014

Shelly van Seventer 06/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft nieuw speelgoed gevonden en dat moet natuurlijk de hele redactie weten. De bal der gerechtigheid, zoals het ding is genoemd, teistert de redactie nu al weken. Veilig over de redactie lopen is — sinds de bal der gerechtigheid in het leven is geroepen — niet meer mogelijk. Terwijl Boris zijn stagiairs bekogelt met de bal der gerechtigheid, heeft Jelle ook nog een belangrijke mededeling voor je. Het programma van de BlizzCon 2014 Livestream is namelijk bekend! Check dus snel deze Gamekings Extra: De bal der gerechtigheid en BlizzCon 2014.

Deze vrijdag hebben we een bijzondere livestream voor je. We gaan namelijk maar liefst 6 uur lang streamen. We gaan niet alleen gezellig gamen op de bank zoals je van ons gewend bent, we checken ook de openingsceremonie van BlizzCon 2014 en sluiten af met een lange nabeschouwing van de persconferentie. Daarnaast krijg je van David en Steven ook te horen hoe de sfeer op de beurs is, want zij zijn aanwezig in Anaheim, Californië. Wil jij dus niks missen van deze extra lange livestream? Check dan hier het programma van de Gamekings BlizzCon 2014 Livestream!

Wie vandaag het slachtoffer is van de bal der gerechtigheid en alles over het programma van de grote BlizzCon 2014 Livestream, zie je in deze ‘Gamekings Extra: De bal der gerechtigheid en BlizzCon 2014’!

Gamekings Extra: De bal der gerechtigheid en Blizzcon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch