Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris zoekt de koe in Find The Invisible Cow

Gamekings Redactie 24/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koeien zijn maar rare beesten. Ze staan in de wei een beetje gras te eten, terwijl zij filosoferen over de zin van het leven. Met deze kennis besloot Michael Berman een game te gaan maken over koeien. Deze Australier kwam met het creatieve idee om een onzichtbare koe te verstoppen en de speler hem te laten vinden. Boris vond deze game een tijdje terug en is maar aan het orakelen over hoe geweldig het is. Daarom laat hij speciaal aan jou zien hoe dez game in elkaar steekt in deze nieuwe ‘Gamekings Extra: Boris vindt de koe in Find The Invisible Cow’.

De game heet Find The Invisible Cow en het is één van de meest realistische online farming sims van het moment. De bedoeling is om, zoals de naam van de game al aangeeft, een onzichtbare koe te vinden. Dit doe je door met je muis over een wit veld te gaan in je internetbrowser. Je hoort dan de hele tijd “cow, cow, cow, cow, cow”. Als je muis in de buurt komt van de koe wordt het steeds intenser. Je hoort namelijk steeds sneller en harder het woord “cow” tot je bovenop hem zit. Dan is het moment om te drukken en vervolgens verschijnt de onzichtbare koe op je beeldscherm. Het is een soort warm/koud spelletje zeg maar.

De game blijkt overigens wereldwijd mateloos populair te zijn. Hij is namelijk al meer dan tien miljoen keer gespeeld, maar er zijn dan ook nog een hoop onzichtbare koeien nog niet gevonden. Niet alleen koeien zijn onzichtbaar in Find the Invisible Cow, ook zijn bondgenoten de geiten zijn zoek. Deze vind je op dezelfde manier en dit alles zorgt voor een erg intense game ervaring, met een geweldige storyline en diepgaande personages natuurlijk.

Ben jij nou benieuwd naar de ervaringen van Boris in de wereld van Find The Invisible Cow, check het dan hier nu: cow!

Gamekings Extra: Boris vindt de koe in Find The Invisible Cow

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch