Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over Nike Air Max en de MH370

Shelly van Seventer 24/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft vandaag bezoek gehad van de Spits. Nike Air Max bestaat woensdag namelijk 25 jaar en aangezien Boris een echte Air Max-verzamelaar is, is hij gevraagd voor een artikel bij deze krant. Hij heeft namelijk wel meer dan vijftig paar Air Max staan! Ook heeft Boris het vandaag over vlucht MH 370. De brokstukken van het vliegtuig zouden namelijk gevonden zijn in de Indische Oceaan en dit zou betekenen dat al Boris zijn theorieën over de MH 370 niet zouden kloppen. Ben jij benieuwd hoe Boris denkt over de mogelijk gevonden MH370? Check dan ‘Gamekings Extra: Boris over Nike Air Max en de MH370′.

De President van Maleisië laat in een persconferentie weten dat er brokstukken van het vliegtuig in de Indische Oceaan zijn aangetroffen en dat er momenteel een schip van de Australische marine onderweg is om de brokstukken op te halen. Er zouden geen overlevende zijn en alle nabestaande zijn al ingelicht. Boris weet het allemaal nog niet zeker en wil eerst concreet bewijs zien, zoals bijvoorbeeld de zwarte doos of een onderdeel van het vliegtuig. Er is namelijk al eerder geroepen dat er onderdelen van het vliegtuig waarin gezien, maar dit bleek meerder malen niet waar te zijn. Ook vindt Boris het maar vreemd dat de cockpit voice recorder alleen maar de laatste twee uur kan opnemen en dat het met de technologie van tegenwoordig wel mogelijk is om binnen enkele seconde bijvoorbeeld een iPhone op te zoeken, maar een vliegtuig met 250 passagiers is dus dagen onvindbaar. Dit is op z’n minst opmerkelijk te noemen, toch?

Denk jij dat het vermiste vliegtuig van Malaysia Airlines dit keer wel echt is gevonden en wil je net als Boris concreet bewijs zien? Of ben jij gewoon benieuwd hoe Boris denkt over de gevonden MH370? Check dan ‘Gamekings Extra: Boris over Nike Air Max en de MH 370’ Gamekings Extra: Boris over Nike Air max en de MH370

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch