Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over het verloren MH 370 vliegtuig

Gamekings Redactie 21/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Gamekings Extra van vandaag legt Boris jou haarfijn uit wat er met het verloren toestel van Malaysia Airlines is gebeurd. Zoals je weet is het toestel al enige tijd vermist. Over de hele wereld laten wetenschappers en onderzoekers hun uiteenlopende theorieën over wat er nou precies mis is gegaan erop los, maar wat weten die wetenschappers er nu van? Als je echt wil weten wat er met het verloren Malaysia Airlines-toestel is gebeurd, check je ‘Gamekings Extra: Boris over het verloren vliegtuig’.

De NRC Next vraagt het zich ook af: hoe weet Australië dat er twee brokstukken voor de kust van Australië drijven? En zijn dit werkelijk de restanten van vlucht MH 370? Of komt Boris zoals gewoonlijk met een compleet andere theorie waar je totaal nog niet aan had gedacht? Hij voelt in ieder geval “aan zijn water” dat er meer aan de hand is. Het liefst had hij hier een heel item aan gewijd door middel van bijvoorbeeld een Conspiracykings. Aangezien iedereen op de redactie het druk had, pakt Boris dit moment om zijn ultieme theorie achter het verloren Malaysia Airlines-toestel op je te droppen.

Naast zijn eigen theorie staat Boris natuurlijk open voor de gedachten van anderen. In de Gamekings Extra van begin deze week heb je de theorie van Jelle al kunnen horen. Boris vindt dit interessante gedachtes en laat zijn mening hierover uit. Vraag jij je ook af wat er nou daadwerkelijk met het verloren Malaysia Airlines-toestel is gebeurd? Check dan ‘Gamekings Extra: Boris over het verloren vliegtuig’.

Gamekings Extra: Boris over het verloren vliegtuig

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch