Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over de Twitch-overname door Amazon

Gamekings Redactie 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten dat Twitch overgenomen zou worden door megaconglomeraat Google, deden al vrij lang de ronde. Niets is minder waar. Een andere speler heeft zich de afgelopen periode gemeld en heeft Twitch zich toegeëigend. Ze zijn in ons kikkerlandje wellicht niet zo gigantisch aanwezig als in andere landen, maar in onder meer de Verenigde Staten staan ze eenzaam aan de top op het gebied van online retail. We hebben het natuurlijk over het megabedrijf Amazon. Kijk en luister naar wat Boris vertelt over deze overname in ‘Gamekings Extra: Boris over de Twitch-overname door Amazon’!

Twitch heeft een slim spelletje gespeeld. Door het artificieel omhoog laten gaan van hun waarde door de Google geruchten de wereld in te slingeren, hebben ze hun buidels dieper kunnen vullen met meer shiny gouden munten. Amazon, wat vorig jaar bijna 75 miljard Amerikaanse Dollar’s heeft opgehaald, koopt Twitch voor een bedrag van 970 miljoen Dollar. Een peulenschil als je het op een grotere schaal bekijkt, aldus Boris.

Boris vertelt ons meer over Amazon en waarom dit misschien wel een zeer slimme zet is geweest van de grote man achter het bedrijf: Jeff Bezos. Nu Youtube’s concurrent Twitch een daadkrachtige eigenaar heeft, kan Google zijn borst natmaken, want dit wordt wellicht een zeer spannende en hevig bevochten strijd op het gebied van de aandacht van de gamer. Wat is jouw mening over de overname van Twitch door Amazon?
Gamekings Extra: Boris over de Twitch-overname door Amazon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch